"Å rusle langs de brosteinsbelagte gatene i de trange smugene blant fargerike hus og se ut over Middelhavet fra en av verdens vakreste bukter er magisk."

Michaela Martin

Senior Travel Consultant08-545 151 67[email protected]

Min beste reise

Da jeg tok med barna og dro til Tanzania, der vi først var på safari i et par dager og deretter avsluttet med Zanzibar. Å oppleve Tanzanias mektige natur og dyreliv sammen med barna var helt fantastisk og en perfekt kombinasjon for å avslutte med et par dagers sol og bad – en uforglemmelig reise!

Min drømmereise

En dag å få oppleve fjellgorillaene og sjimpansene i Rwanda & Uganda. Å reise rundt New Zealand er også på bucketlisten.

Stedet jeg alltid vender tilbake til

Villefranche sur Mer, som er en av de mest pittoreske byene langs den franske rivieraen. Å spasere langs de brosteinsbelagte gatene i de trange smugene blant fargerike hus og se ut over Middelhavet fra en av verdens vakreste bukter er magisk.

Mitt beste tips for en reise med familien

Safari (hvis du har litt større barn) i Tanzania kombinert med sol og bad i Zanzibar, en helt fantastisk kombinasjon! Hvis du bare vil nyte strender i verdensklasse, god mat og å «bare være», er Maldivene vanskelig å slå.

Mitt beste tips for en voksentur

San Sebastian syntes jeg var helt fantastisk! Hvis du har litt flere dager, kan du enkelt og med fordel kombinere med Biarritz.