ET ÅRHUNDRE MED GLAMOUR

I Saint-Germain-des-Prés ved bredden av Seinen venter det nyoppussede hundreårige erverdige Lutetia på ditt besøk. Her kan du overraske reisefølget ditt med et overnattingssted utenom det vanlige. Hvem visste for eksempel at Francis Ford Coppola innredet en suite, komplett med hans private kunst- og filmmateriale.

Slik bor du

Mange er de kjente gjestene – kunstnere, toppolitikere og forfattere – som har sovet i sengene på rommene, suitene og signatursuitene. Vakker eikeparkett, eleganse og marmorbad er det minste du kan forvente i rommene. Hvis du er ute etter det lille ekstra, ordner vi balkong som vender mot Eiffeltårnet eller en takterrasse med en uforlignelig utsikt over Paris.

Å gjøre

Paris er alltid Paris, og hvis du ikke har klare planer, hjelper vi deg med å sette sammen et virkelig drømmeopphold med våre beste tips om butikker, gallerier og restauranter. Du kan forresten spise skikkelig fancy på hotellets Michelin-stjerne Lutetia Brasserie. Og mens vi er inne på temaet livets gleder, ikke gå glipp av hotellets Akasha Holistic Wellbeing Centre med både innendørsbasseng og spabehandlinger. Og du – for spontane forespørsler er det en fantastisk concierge som bare venter på å lysne opp dagene dine i den franske hovedstaden.

184 rom og suiter
60 minutter transfer
1 pool

Tilbud - FrankrikeFlere hoteller - Frankrike