Det begynte med en drøm

Det startet i 1995 med en drøm om å skreddersy reiser til de beste hotellene i Vestindia. Vi kalte oss det WestIndiska Compagniet. Hardt arbeid ga resultater; mange ønsket seg seilbåter og virkelig gode og annerledes hotellopplevelser. Fremfor alt var vår svenske eks-koloni St. Barth destinasjonen for mange av gjestene våre. Etter noen år ble behovet for å utvide sortimentet stort. Mauritius ble en magnet for sol- og svømmetørste svensker. Etterfulgt av mer attraktive reisemål; Maldivene, Sør-Afrika, Thailand, Dubai og Oman … Listen i dag kan gjøres veldig lang.

Nytt navn

Lime Travel ble navnet på selskapet i 2002. Lime i Vestindia betyr å stå med bare føtter i sanden, en Carib Lager eller en Red Stripe i hånden og svaie til musikken. Sammen med gode venner. Go Liming! er uttrykket der for hvert øyeblikk av nytelse.

Feedback

Minnene fra alle de fantastiske og arbeidsomme årene er mange og gleden har vært, og er fortsatt, å få tilbakemeldinger fra fornøyde og glade gjester som kommer tilbake etter drømmeferien. Den inntekten kan ikke måles i noe så håndfast som øre.