HVORFOR BESTILLE REISEN AV LIME TRAVEL

I motsetning til hotellenes egne muntre nettsider med vakre ord og overdrevne bildevinkler, tilbyr vi egne opplevelser fra personlige besøk og tilbakemeldinger fra våre gjester. Lime Travel er så mye mer enn et tradisjonelt reisebyrå. Vi skreddersyr reiseopplevelsen etter dine behov og ønsker, unikt for hver anledning. Vår service er din trygghet. En skreddersydd pakkereise med fly og overnatting hos en seriøs og etablert reisearrangør gir deg som forbruker et omfattende, rettslig beskyttelsesnett. Pakkereiseloven setter selvsagt kunden i fokus og vi oppfyller alltid betingelsene.

Det betyr blant annet omfattende reisegarantier hvor pengene dine er godt beskyttet av Pakkereiseloven. Kjøper du en pakketur, skal du få alt du betaler for. Viktigheten av dette kan ikke understrekes nok, en smertefull erkjennelse som har rammet den som noen gang har fått et fly kansellert eller enda verre, et flyselskap eller hotell går konkurs. Vi samarbeider kun med seriøse arrangører som holder det de lover, ikke bare på papiret.

Vår vakttjeneste jobber døgnet rundt for deg dersom noe uforutsett skulle skje under reisen. Vi er der alltid når du behøver oss, helt enkelt!