Opplevelser

Vi legger til besøk på Guide Michelin-restauranter, unike takbarer, uberørte strender, helt tilpasset dine ønsker. Nedenfor har du noen eksempler på opplevelser som vi kan legge til reisen din.

Valhaj utanför Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru

Styr vår tradisjonelle dhoni komplett med en lokal marinbiolog og ekskursjonsvert. De vil guide deg til en nær og personlig opplevelse av den største fisken på jorden. Du vil lære mye av våre eksperter. Det serveres selvfølgelig forfriskninger om bord før dagen er over. Hvor skal vi sende deg? Til LUX*South Ari Atoll på Maldivene.

En verden av handelsmenn og maharajaer

Vi har fornøyelsen av å tilby deg en eventyrreise med Private Jet blant myter og maharajaer ti legendariske destinasjoner, fra verdensarven Machu Picchu i Peru til Great Barrier Reef i Australia. I 24 dager vil du få muligheten til å oppleve pulserende kulturer og det fantastiske landskapet på den arabiske halvøy og Sør-Asia. Reiseruten dekker Cusco & Machu Picchu, Påskeøya, Fiji, Great Barrier Reef, Angkor Wat, Taj Mahal & Jaipur, Serengeti, Petra & Wadi Rum og Marrakech. Reisen begynner og slutter i Orlando, Florida. Kontakt oss for mer informasjon.

Four Seasons Jet

Four Seasons Jet

Strand på Kinondo Kwetu

Egen villa på stranden

Svenskene Filip og Ida driver den lille perlen Kinondo Kwetu, som tar imot maksimalt 38 gjester om gangen. Det eneste som bryter freden og roen er bølgene mot land og vinden i palmene. Vi lover at du vil komme tilbake igjen og igjen….

Egen skibutler? Selvsagt!

Vakre L’Apogee i stein og tre, på toppen av den tidligere olympiske hoppbakken, byr på alpin luksus utover det vanlige hele vintersesongen.
Det er 53 flotte rom her, innredet i dempede farger og eksklusive naturmaterialer med varme tepper på gulv, sittegruppe og balkong. For ferier med en ekstra gullkant finnes det også suiter, en fireroms toppleilighet og to eksklusive chaleter.