W som i WOW

Sommeren 2022 åpnet W Costa Navarino, den første W i Hellas, men sannsynligvis ikke den siste. Resortens motto er whatever/whenever, hvilket vil si at intet ønske er for lite og intet spørsmål for stort. Fortell oss hva du vil ha og når du vil ha det, så gjør man alt for å oppfylle ditt ønske – døgnet rundt.

Slik bor du

Men da! Superfine rom i jordfarger, stilrene og med en standard som bare kan kalles topp. Her finnes magiske villaer, rom med utsikt over havet og marinaen, store suiter med private basseng og rom med svømmebasseng. La oss optimere ferien din og se hvilken romtype som passer et par, familien eller venner.

Å gjøre

Costa Navarino er Hellas mest bærekraftige reisemål med et av landets vakreste landskap. Det er fem restauranter her med alt fra noe enkelt å ta med til stranden til en fantastisk matopplevelse med ferske råvarer som fisk rett fra havet. I nærheten er det flere golfbaner, 25-meters svømmebasseng, vannsportsenter, tre tennisbaner (Mouratoglou), sykling, klatring, seiling, treningsstudio, spa og hvis du ønsker å kombinere med flere deler av Hellas, er det et helikopter service.

246 rom og suiter
50 minutter transfer
2 pooler
0 meter til strand

Tilbud - HellasFlere hoteller - Hellas