Din egen luksusøy

Et av Thailands gjemmesteder ligger på en vakker strand på øya Koh Racha, en kort tur med hurtigbåt fra Phuket. Resorten har ambisjoner om å bli nummer én innen miljøvern og økoturisme! Da villaene ble bygget, ble det plantet to nye palmer for hver som måtte felles.

Slik bor du

Bestill en av de 85 suitene eller villaene i forskjellige kategorier og størrelser. Hvorfor ikke slå til med The Light House som er et fyrtårn i fem etasjer med privat basseng og terrasse! Innredningen er gjennomgående lys og luksuriøs med store herlige bad, noen utendørs. Alle villaer har en stor terrasse med hage eller bassengutsikt,  noen med eget basseng. Fasiliteter og service generelt? Perfekt for å si det mildt!

Å gjøre

Øya er kjent for sin naturlige skjønnhet og fine korallrev. Du kan padle kajakk, spille tennis, yoga, vandre eller utforske øya med terrengsykkel eller firehjuling. Hotellet har et komplett dykkesenter med alt fra et instruksjonsbasseng til en dykkerbåt. Restaurantene byr på utsøkte matopplevelser; fra sjømat under stjernene på The Sunset Restaurant til Middelhavet på The Fire Grill. Nyt autentiske thailandske delikatesser og velg vin fra den rikholdige vinkjelleren. Hva venter du på?

85 suiter og villaer
90 minutter transfer
2 pooler
0 meter til strand

Tilbud - ThailandFlere hoteller - Thailand