DEVASOM bare!

Et fantastisk tilskudd til Thailands femstjerners hotellhimmel er Devasom Khao Lak Beach Resort & Villas med den best tenkelige beliggenheten mellom en lagune og en paradisstrand. Her har man mottatt utmerkelser hvert år siden det åpnet i 2010 og er i dag klassifisert som et av landets beste mindre luksushoteller.

 

Slik bor du

Området er stort med velstelte, frodige hager med 69 rom, suiter og villaer i flere ulike kategorier. Her kan du velge blant et stort utvalg av overnattingssteder, fra deluxe-rom via suiter med privat basseng til toppleiligheter, som motvarer et par normalstore villaer. I tillegg til den høye standarden, legger vi merke til detaljer som daglig etterfylt minibar og Blue-Ray-spiller med filmsamling.

Å gjøre

Sol og bad, i havet eller infinitybassenget, avkobling i spaet eller på padlebrettet – valget er ditt. Hvis du vil se mer av Khao Lak, kan du låne en sykkel og besøke nærliggende landsbyer, plantasjer og templer. Eller lån en kajakk og se mer av livet i vann, mangrovetrær, andre strender og laguner. Du kan også bestille en av feriestedets eksklusive utfluktspakker. Sulten? Her finnes to Michelin-restauranter, nam!

69 rom og villaer
75 minutter transfer
1 pool
0 meter til strand

Tilbud - ThailandFlere hoteller - Thailand