Femstjerners sand mellom tærne

Her er listen over utmerkelser lang, Denne luksuriøse 5-stjerners boutique-resorten ligger på solnedgangssiden av Andamanhavet og den uberørte Natai Beach stranden. Kun 25 minutter nord for Phuket lufthavn i Phang Nga-provinsen og i kort avstand fra 6 golfbaner i verdensklasse. Aleenta er et mangeårig medlem av Small Luxury Hotels of the World.
Du kan overvintre, gifte deg, eller ta med deg barna. Her trives alle feinschmeckere like godt!

 

Slik bor du

«All suites», «All private» er konseptet som gir deg som gjest en betydelig plass. Hotellet kan skilte med 80 kvm boareal som det minste rommet (Ocean View Loft) og 500 kvm fire-roms villaer ved stranden som den største.  Alt er som håndplukket fra et glanset interiørmagasin med detaljer som sengetøy av egyptisk bomull. Store arealer og høyeste standard overalt, resten er ditt valg: loft, suite eller villa. Hvert rom har store gulv-til-tak-vinduer, alle med privat basseng eller tilgang til svømmebassenget.

Å gjøre

Her er det alle muligheter for å få ferien til å passe som hånden i en femstjerners hanske. Grunnpakken inkluderer frokost, men du kan velge mellom ulike måltidspakker, romantiske feriepakker, langtidsopphold for de som har fått sansen for mer eller herlige familiepakker. Hør med oss! Uansett valg kan alle gjester nyte herlig mat, spabehandlinger, snorkling, dykking, rafting, matlaging, spille golf  eller dra på utflukter til spennende templer og markeder.

67 suiter og villaer
25 minutter transfer
1 pool
0 meter til strand

Tilbud - ThailandFlere hoteller - Thailand