Less is more – Men ikke her!

Et eksklusivt hotell for voksne som er klare til å ønske nye gjester velkommen igjen etter at alle rommene nylig er blitt renovert. Restauranten og baren har fått en ansiktsløftning, og et nytt bassengområde har blitt anlagt. Det som tidligere var fantastisk, er nå magisk!

Slik bor du

I hagen, blant palmer og grøntområder, ligger rommene og suitene som bokstavelig talt er som nye. Her finnes flere ulike romkategorier. Valget mellom halvpensjon og all-inclusive lar deg forme ferien slik du ønsker. Uansett venter stor takhøyde, lyse tekstiler, vakkert tre, møblerte uteplasser, sand mellom tærne og en topp ferie.

Å gjøre

Dere par som leter etter en avslappet og romantisk tilbaketrukkethet i toppklassen, se her! Overalt finner dere gjennomtenkte detaljer som strandpaviljonger for to, doble solsenger, felles spabehandlinger og bortgjemte spisebord. Fire restauranter, tre barer, yoga, snorkling, havfiske, et magisk spa, matlaging, stjernekikking (!) og levende musikk hver kveld. Trenger du noen gang å forlate hotellet? Ja, men bli med oss ​​på noen utflukter! Conciergen din gjør det meste av jobben!

75 rom
60 minutter transfer
3 pooler
0 meter til strand

Tilbud - MauritiusFlere hoteller - Mauritius