All-inclusive og litt til

Våren 2021 ble portene til lekre Ikos åpnet mellom Marbella og Estepona. Men hvordan kan du få «litt mer» når alt allerede er inkludert? Jo, ved å inkludere restauranter i nærheten. Resorten utvider tilbudet, du får muligheten til flere valgmuligheter og restaurantene i nabolaget får vise seg frem. Veldig smart, synes vi!

 

Slik bor du

Hvis du leter etter noe lite og intimt, kan du lete videre. Men hvis du ønsker å bo i et av de mer enn 400 lyse, romslige, stilige rommene og suitene med panoramavinduer, egen balkong og en fantastisk utsikt over havet eller de vakre hagene, har du kommet til rett sted.

Å gjøre

Slapp av i solen ved et av Middelhavets vakreste bassengområder eller den finkornede stranden. Dette inkluderer tennis, badminton, yoga og utvalgte vannsporter. Smak på livets gode ting? Lykkelig vil være den som bor her! Flere av restaurantene kan skilte med Michelin-kokker og om du ønsker det er du også velkommen til å besøke utvalgte topprestauranter i nærheten. Det er også inkludert! Blir barna med, er det barneklubb og selvfølgelig kan de minste kjennere velge fra sine egne menyer.

411 rom og suiter
50 minutter transfer
8 pooler
0 meter til strand

Tilbud - SpaniaFlere hoteller - Spania