Maldivene med det lille ekstra

Hvis du vurderer Maldivene som reisemål, er Heritance Aarah et nytt flott alternativ som åpnet i 2019. Helt fra starten har resorten tatt opp kampen for å bli Maldivenes beste «all-inclusive»-resort. Hit til Raa-atollen kommer man etter en 40-minutters flytur med sjøfly fra Malé. Ta en nærmere titt på øya.

Slik bor du

De romslige (88-186 m²) strandvillaene med topptak ligger rett på den hvite sanden,. Om du skyver de store glassvinduene til side, er det bare noen få skritt ned til vannkanten. Et stykke ut i vannet, ligger de store (93-316 m²) vannvillaene på rekke og rad. Du får alltid solsenger, utendørs dusj, boblebad og Det indiske hav i første parkett. De større villaene har også privat basseng og butlerservice.

Å gjøre

Feriestedets premium all-inclusive inkluderer bobler på rommet ved ankomst, etterfylt minibar hver dag, et stort antall barer og restauranter, utvalgte gratis utflukter som delfinsafari, snorkling, kanopadling og matlagingskurs. Dykking blant praktfulle korallrev, katamaranseiling, flyboarding, vannski og kitesurfing tilbys også her. Her trives alle som fisken i det lyseblå vannet! Kjøkkenet ble premiert i Maldivian Culinary Competition 2019. Om barna kan bli med? Selvsagt! Det finnes både en barneklubb og gratis Wi-Fi i alle villaene.

150 suiter og villaer
40 minutter transfer
2 pooler
0 meter till stranden

Tilbud - MaldiveneFlere hoteller - Maldivene