IDYLLISK LUKSUS

Her, på en klippe på hovedøya Mahé, ligger Mango House som inntil ganske nylig var et privateid feriehus. I et av de 45 rommene og suitene bor du om du leter etter det klareste vannet og grønneste grøntområder du har opplevd på evigheter. Kanskje noensinne! Kunst, kultur og natur har fått stå i sentrum da hotellet åpnet i 2021.

 

Slik bor du

I hotellets lotteri trekker du alltid et vinnerlodd og får overnatting med herlig utsikt og solrik balkong eller terrasse ut mot bukten Anse Aux Poules Bleues. Bare et par høye skyvedører i glass skiller utsiden fra innsiden, Vi deler ut ekstra plusspoeng fordi at ingen rom er like. Jo, på et punkt. Alle er like stilige, smakfulle og top notch! Når romkategoriene starter med deluxe-rom, vet du at det lover godt.

Å gjøre

Hvis du leter etter action, søk videre. Her kobler vi av i idyllisk luksus. Svømmer i infinitypoolen, snorkler, padler, tar en tur i treningsstudioet eller en tur i nasjonalparken. Sulten? Ikke mye lenger. Fem restauranter med like fantastiske menyer som beliggenhet og utsikt holder gjestene mette og glade. Ønsker du opplevelsen av å svømme rett inn i et postkort, er Mango House hotellet for deg.

41 rom og suiter
30 minutter transfer
3 pooler
0 meter til strand

Tilbud - SeychelleneFlere hoteller - Seychellene