Carita Winter

Senior Travel Consultant08-545 151 72[email protected]

Min beste reise

Reisene til karnevalet i Venezia åtte år på rad! Med fullt maskeradeantrekk. Venezia er på sitt vakreste om vinteren når tåken tykner over Markusplassen. I skumringen hører man bare lyden av hæler som forsvinner inn i smugene. Venezia tar aldri av seg masken og forblir alltid mystikkens ukronede dronning.

Min drømmereise

Orientekspressen mellom Paris og Istanbul har vært en drøm altfor lenge – også en tur i varmluftballong over pagodenes forførende land, Myanmar.

Stedet jeg alltid vender tilbake til

Italia er det landet jeg alltid lengter tilbake til, unektelig det vakreste landet i verden med sin store variasjon fra nord til sør.

Mitt beste tips for en reise med familien

For familier med barn blir en safari i Afrika et minne for livet. Der blir eventyrene en realitet både for voksne og barn. Et tips for å fordøye alle inntrykk er å forlenge oppholdet med en uke med svømming der alle får en sjanse til litt avslapning før hjemreisen.

Mitt beste tips for en voksentur

Gå deg vill i de fargerike soukene i Marrakech, til lyden av trommer og klapperslangers dans på torget – Djemaa El Fna. Ingen by i verden treffer alle sansene mine slik Marrakech gjør.

Best for helgen

Spennende Istanbul har alt for en innholdsrik helgetur. Verdensmetropolen der øst møter vest i en fortryllende dans.