"Ingenting slår følelsen av å være barbeint på Maldivene"

Olof Jeremias

Senior Travel Consultant08-545 151 64[email protected]

Min beste reise

Dette er nesten umulig å svare på. Jeg har hatt privilegiet av å nyte fantastiske feriesteder på blant annet Maldivene (f.eks. Raffles eller Kanuhura). Skiresorter i Alpene som sørger for at du får en helt uslåelig skiopplevelse (f.eks. Grödnerhof i Dolomittene, Mont Cervin Palace i Zermatt eller Hotel Les Barmes i Val-disere). Men som sagt, Sør-Afrika ligger mitt hjerte nær, siden jeg fridde og giftet meg der…

Min drømmereise

Jeg har alltid drømt om en skitur til Canada for å prøve cat-skiing.

Stedet jeg alltid vender tilbake til

Det må vel fortsatt bli Maldivene. Bare slappe av, nyte sol og bading og virkelig bli tatt vare på av det fantastiske servicepersonalet på øyene som vi samarbeider med, er noe helt spesielt.

Mitt beste tips for en reise med familien

Hvis du vil ha avslappende dager med sol, svømming, god mat og snorkling, så er det vanskelig å slå Maldivene. Selv for familier. Hvis du vil ha en litt mer aktiv ferie, synes jeg kombinasjonsturene er fine, for eksempel New York i kombinasjon med Karibia eller Dubai i kombinasjon med Thailand eller Bali.

Mitt beste tips for en voksentur

Sør-Afrika ligger mitt hjerte nær. Her har man muligheten til å nyte de nødvendige soltimene når det er vinter i nord. Pluss alle aktivitetene der, som Robben Island, Table Mountain, hval- og haisafari, fantastisk mat og gourmetmuligheter, spasere mellom vingårdene eller bare slappe av under en parasoll ved bassenget… I kombinasjon med en fantastisk safariopplevelse er det vanskelig å slå dette. Hvis du ønsker litt ekstra luksus, er det mulig til å kombinere med sol, svømming og snorkling på for eksempel Benguerra Island, Mosambik eller Mauritius.

Best for helgen

Kombinasjonen av storby og tennis er min absolutte favoritt; French Open i Paris eller US-Open i New York.