"Tulum i Mexico fanget hjertet mitt fullstendig"

Martina Esbjörnson

Senior Travel Consultant08-545 151 74[email protected]

Min beste reise

Rundtur i Sør-Amerika for 10 år siden med ryggsekk på ryggen og veldig enkel innkvartering.

Min drømmereise

Kjør mellom San Francisco og Los Angeles med familien din og bestig Kilimanjaro.

Stedet jeg alltid vender tilbake til

Barcelona og Illetas på Mallorca! Elsker byen som er mitt andre hjem og Illetas på Mallorca er mitt absolutte favorittsted i verden. Dit vil jeg reise med familien min så ofte som mulig.

Mitt beste tips for en reise med familien?

Mauritius slår nesten alt for en komfortabel, avslappende, men eksotisk og paradisisk tur med familien. Hotellene, servicen og maten. Alt er på topp! Men, mitt siste tillegg av favoritter, hvor jeg gjerne vil dra med familien min, er Mexico. For et nydelig reisemål. Vennlige mennesker, nydelig klima, lange, hvite strender og turkist hav, men også spennende ting å oppdage som Maya-ruiner, snorkling i verdensklasse og øyer uten biltrafikk. Jeg kan snakke om Mexico i all evighet!

Mitt beste tips til en reise for voksne?

En rundreise i Argentina, eller å bare nyte «Sør-Amerikas Paris», altså Buenos Aires. Se for deg en miks av nydelig klima, tango, historien om Evita, rødvin og kjøtt i verdensklasse. Også Tulum i Mexico fanget hjertet mitt helt og holdent. Det er magi!

Best for helgen

Min favoritt for helgen er absolutt Barcelona. Siden jeg har bodd i byen er jeg kanskje litt farget, men her finner du alt fra shopping, strandliv og gode restauranter.