Irland

DET SMØR OG WHISKY IKKE KAN KURERE, ER UHELBREDELIG

Velkommen til den smaragdgrønne øya Irland – et sted hvor historie, kultur og naturlig skjønnhet smelter sammen til en magisk opplevelse som får hjertet ditt til å slå raskere. Gi deg selv sjansen til å utforske dette fortryllende landet, hvor hvert hjørne avslører en ny skatt å oppdage.La sansene dine bli revet med av de dramatiske kystlinjene som strekker seg langs Atlanterhavet og Irskehavet. Fra de majestetiske klippene til Cliffs of Moher til de fredelige buktene i Ring of Kerry, vil du oppleve naturens skjønnhet i sin reneste form. Vandre, sykle eller bare nyte utsikten – valget er ditt når du utforsker den unedelige skjønnheten i Irlands landskap.

Historien blir levende når du besøker middelalderslottene og de gamle klostrene som preger landskapet. Utforsk de fargerike gatene i Dublin med sine sjarmerende puber og livlige gatemarkeder. Besøk eldgamle steder som Newgrange, eldre enn de egyptiske pyramidene, og kjenn historiens vingeslag på Irlands hellige steder.

Musikk og dans er en integrert del av den irske kulturen, og du vil bli feid opp i de livlige tonene til tradisjonell irsk musikk. Opplev den hyggelige atmosfæren til en tradisjonell pub, der fiddles og fløyter fyller luften og skaper en følelse av samhold du sent vil glemme.