"The world is a book - and i love to read"

Mikaela Riolo

Junior Travel Consultant ** foreldrepermisjon til 24. januar **08-545 151 60[email protected]

Min beste reise

Min beste reise er en rundreise i Japan! Det var en reise som startet i Tokyo og tilbød fantastisk mat, utrolig vakker natur og fantastisk miljø. Det var heftig å få oppleve Japans utviklede infrastruktur. Japans togsystem er et av verdens raskeste, noe som ga oss muligheten til å besøke forskjellige byer på bare noen få timer på samme dag! En slik reise anbefaler jeg til alle aldre, så vel som par og familier.

Min drømmereise

Min neste reise blir helt klart til Seychellene! Jeg er så nysgjerrig på å få oppleve deres natur, dyreliv og kultur. Drømmer om å spasere rundt på de vakre strendene og nyte granittformasjonene samt snorkle og oppleve korallrevene.

Stedet jeg alltid vender tilbake til

New York er alltid et sikkert kort for meg! I denne byen kan man nyte god mat, shopping, stilige bygninger og ulike sightseeingmuligheter. Jeg liker å bo i de sentrale delene og på et hotell med en nydelig takterrasse hvor jeg kan avslutte dagen med en drink og en fantastisk utsikt!

Mitt beste tips for en reise med familien

Når man reiser med familien, vet man at det er mange ønsker og ulike interesser som må forenes. Mitt beste tips på en familiereise er Italia, rundt Toscana! På bare noen få timers flytur kan du lande i Roma, Pisa eller Firenze. Der kan du leie bil og kjøre rundt til ulike sjarmerende, pittoreske landsbyer, bo på koselige hoteller eller gårder og besøke ulike kystbyer som tilbyr sol og bad. I tillegg til å oppleve en fantastisk kultur rundt Italia, er du omgitt av magisk mat og drikke. Tross alt gjør det hele familien lykkelig!

Mitt beste tips for en voksentur

Maldivene! Tenk deg en eller to uker tilbrakt på en paradisøy med hvite lange strender hvor du kan nyte dagen med en bok og med noe godt å drikke i hånden. Når det blir varmt, går man ned i det krystallblå vannet og nyter et nedkjølende bad eller fantastisk snorkling. Mens man snorkler blir man omringet av fargerike fisker og får oppleve på avstand hvordan deres verden ser ut. Utrolig heftig og lærerikt! Om kveldene kan du nyte magiske middager og blir godt ivaretatt av personalet som brenner for å gi deg førsteklasses service.

Best for helgen

Korthelg = Paris og Valencia Langhelg = Tokyo