"Own only what you can carry with you: know language, know countries, know people. Let your memory be your travel bag."

Astrid Haug

Senior Travel Consultant23 21 30 42[email protected]

Min beste reise

Vanskelig å velge en, jeg har hatt mange ulike reiser som hver og en har gitt meg gode opplevelser. Jeg prøver å reise med et åpent sinn uansett hvor eller hvordan jeg reiser.
Forfatteren Alexander Solzjenitsyns kloke ord tar jeg med meg i livet generelt.
En av reisene som gjorde dypt inntrykk, var et elvecruise jeg tok fra Ho Chi Minh City i Vietnam til Siem Reap i Kambodsja. Etter en studiereise med kolleger fortsatte jeg ferien alene på en elvecruisebåt. De unge varme nysgjerrige menneskene jeg møtte underveis i kombinasjon med den dramatiske historien til Kambodsja glemmer jeg aldri.
Jeg er veldig glad i det autentiske og naturen. Har flotte minner fra safari i Kenya med game drives der vi så dyrene i sitt eget element, vandring med Masaier og den beksvarte Afrikanatten. Besøkte også farmen til den danske forfatteren Karen Blixen, en dame jeg beundrer for alt hun stod for. Etter den reisen begynte jeg å spare på vannet når jeg dusjer

Min drømmereise

Hvis jeg skal velge en reisedrøm, er det de nydelige Galapagosøyene i Ecuador.

Stedet jeg alltid vender tilbake til

Etter mange år i Apollo, banker mitt hjerte ekstra for Hellas. Hvert år må jeg ha en dose gresk atmosfære med mat, late dager på en liten gresk øy, storbypuls i Athen med Akropolis eller vandring i fjellandskapet i den vakre Epirus-regionen.

Mitt beste tips for en reise med familien

Familieferiemønsteret endrer seg avhengig av hvilken alder barna er i. Med små barn er et komfortabelt sted, flyreise og temperatur på reisemålet viktig. Da ville jeg gå for et sted ved Middelhavet om sommeren, eller Mauritius som man kan reise til hele året. Med større barn kreves mer aktiviteter og opplevelser, da kan en safari vært spennende, eller en resort med mange aktiviteter. Eller hvorfor ikke et cruise, der vil ingen kjede seg!

Mitt beste tips for en voksentur

Om sommeren ta en tur til Alpene, bo på et komfortabelt hotell og legg inn vandring. Mauritius er aldri feil om man ønsker en tipp topp ferie. Her KAN man virkelig service, med vakre resorter og fantastiske strender. Et førsteklasses cruise dit du ønsker å reise, hvor skipet er ditt hotell med nye reisemål hver dag. Underveis nyter du førsteklasses mat, service, underholdning og spennende utflukter.

Best for weekend

Elsker Paris, denne sjarmerende byen har alt! Athen er også en av mine favoritter. Uansett hvor du befinner deg i byen ser du vakre Akropolis.